Trabor Gevelprojecten B.V.

Trabor is al ruim 20 jaar een vertrouwd begrip in de regio en mag zich specialist noemen in de levering en montage van kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, serres en terrasoverkappingen. Doordat we gebruik maken van de allerbeste materialen en deze in eigen beheer monteren, bent u verzekerd van kwaliteit.

Als u kiest voor Trabor kiest u voor een eerlijk en helder advies met een eigen montageploeg van vakkundige monteurs die VCA gecertificeerd zijn. Bij Trabor kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment ramen, deuren, dakkapellen, serres en terrasoverkappingen. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek. Onze kozijnen van kunststof en aluminium zijn onderhoudsarm en absoluut een aanwinst voor uw woning. Zowel qua vormgeving als isolatie.

In alle gevallen werken wij uitsluitend met superieure materialen waardoor kwaliteit te allen tijde gewaarborgd is.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de door uw gewenste toepassing. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen! Ook voor bijkomende zaken als vlieghorren, zonwering en rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties zijn onze producten uitermate geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw, van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Ons team staat dagelijks voor u klaar om op locatie aan zowel bedrijven als particulieren een professionele, flexibele en klantgerichte service te verlenen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, kijk snel verder op onze site of neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend een passende aanbieding voor u.

Terrasoverkappingen

Trabor Gevelprojecten is dealer van “Pallazzo Veranda”. Pallazzo veranda heeft verschillende aluminium veranda systemen. Er is er altijd 1 die bij u past. De veranda systemen hebben een onzichtbare afwatering. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor geïntegreerde verlichting en een grote overspanning. Kiest u voor een Pallazzo aluminium veranda kiest u voor kwaliteit. Bovendien bieden deze systemen veel licht in vergelijking met een houten veranda waardoor u optimaal kunt genieten van de (na)-zomer. Vraag naar de mogelijkheden.