Om meer ruimte en licht te creëren is het ideaal om een dakkapel te plaatsen. Door deze opbouw krijgt u niet alleen meer ruimte en licht in uw huis, maar stijgt de waarde van uw huis ook. Bij Trabor kunt u kiezen voor traditionele dakkapellen of voor een prefab dakkapel.

Traditionele dakkapel

Bij een traditionele dakkapel kunt u bij Trabor kiezen voor kunststof- of aluminium kozijnen. Deze dakkapel wordt ter plaatse gemonteerd en kan daarom volledig aan uw wensen worden aangepast. Tevens worden onze dakkapellen aan de buitenzijde voorzien van kunststof gevelbekleding waardoor u deze nooit meer hoeft te schilderen.

Prefab dakkapel

Bij een prefab dakkapel worden alle onderdelen geproduceerd en gemonteerd bij Knipping tot een kant-en-klare dakkapel. Hierdoor kan deze dakkapel door Trabor in slechts één dag geplaatst worden  op uw dak. Deze kunststof en aluminium dakkapellen hebben een hoge isolatiewaarde en maken maar liefst 25% meer licht en ruimte mogelijk door het ultradunne dakpakket. Bovendien kunt u keuze maken uit vele vormen, kleuren en daklijsten waardoor u uw gewenste dakkapel kunt creëren.

Vergunningen

Voor het plaatsen van een dakkapel zijn verschillende voorwaarden van kracht. Mocht u de dakkapel willen plaatsen aan de achterzijde van uw huis is dit over het algemeen geen probleem. Maar als u de dakkapel aan de voorzijde plaatst, bestaat de kans dat u een omgevingsvergunning aan moet vragen. Wanneer een vergunning nodig is helpen wij u hier graag mee. Indien gewenst kan Trabor zelfs de volledige vergunningsaanvraag voor u regelen.

Dakkapel Gorinchem
Dakkapel Leerdam
velux-balkon-binnen0