Wij werken onder anderen met het vernieuwde Gealan S9000 profiel, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Klaar voor nu en de toekomst, dit profiel systeem voldoet aan de hoogste isolatiewaarden en is uitermate geschikt voor energie neutraal bouwen.

De kunststof kozijnen zijn niet meer van hout te onderscheiden, door bijvoorbeeld de rechte verbindingshoeken. Er is een uitgebreide keuze in kleur. De Gealan kozijnen, ramen en deuren bieden veel voordelen, wilt u meer informatie over dit product wij staan u graag te woord.

Knipping

Dan hebben wij in ons assortiment Knipping kozijnen ramen en deuren. Deze onderscheiden zicht in de branche omdat ze een standaard hoogwaardig kunststof kozijn voorzien van een aluminium buitenschil waardoor er verschillende kozijn modellen kunnen worden geproduceerd. Of u nu kiest voor een strakke slanke vormgeving of liever robuust en nostalgisch, de keuze is aan u. Door het gebruik van een aluminium buitenschil is de keuze in kleur nagenoeg onbeperkt. Alle kozijnen, ramen en deuren worden geproduceerd op basis van uw wensen. De Knipping kozijnen hebben eveneens een hoge isolatiewaarde, net als de Knipping prefab dakkapellen.

Kunststof-kozijnen-Giessenburg
Kunststof-kozijnen-woonhuis-Dordrecht
10-woningen-Woudrichem-ism-Aannemersbedrijf-P.-van-Leeuwen
Trabor diensten deuren