Wilt u graag het hele jaar door genieten van uw tuin? Dan zijn onze terrasoverkappingen dé oplossing voor u. U kunt uw terrasoverkapping zelfs uitbouwen tot volledige tuinkamer met glazenwanden, om zo een heerlijke wintertuin te creëren. Benieuwd naar onze oplossingen? Wij informeren u graag.

Solarlux

Solarlux is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in serres, terrasoverkappingen, vouwwanden, schuifpuien en wintertuinen. De serres / terrasoverkappingen worden geproduceerd uit houten óf aluminium profielen, en zijn een waar begrip in de markt. Doordat Solarlux zich heeft gespecialiseerd in de serres en terrasoverkappingen, zijn er weinig merken die aan de kwaliteit en duurzaamheid van de Solarlux producten kan voldoen. Door de serres te combineren met de hoogwaardige vouwwanden ontstaat er een unieke uitstraling, het kan met recht gezegd worden dat de Solarlux producten een ábsolute meerwaarde aan uw woning geven.

Palazzo

Trabor is dealer van Palazzo terrasoverkappingen. Deze terrasoverkappingen én wintertuinen onderscheiden zich in alle aspecten, van uitstraling tot duurzaamheid en kwaliteit. De overkappingen zijn te verkrijgen in vier verschillende vormen, van een moderne strakke terrasoverkapping tot een victoriaans gedetailleerde terrasoverkapping. De aluminium terrasoverkappingen zijn te verkrijgen met glas of polycarbonaat, ook bij de terrasoverkappingen verzorgt Trabor het gehele traject van engineering tot afbouw. Bent u benieuwd hoe u uw tuin kan verrijken met een Palazzo overkapping? In onze showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Solarlux-1
Terrasoverkapping--II
Luifel-te-Zwijndrecht-ism-SDO-Zwijndrecht
Solarlux-2