Offerte

Kunststof

Trabor_Projecte_deel2-76

KIES VOOR DE DUURZAAMHEID EN HET GEMAK VAN KUNSTSTOF.

Nieuwbouwproject of renovatie? Kunststof kozijnen bieden veel voordelen en zijn niet meer van hout te onderscheiden, bijvoorbeeld door de rechte verbindingshoeken. Trabor heeft een ijzersterk aanbod voor je!

GAYKO

Zo kun je bij ons terecht voor kozijnen van het kwaliteitsmerk Gayko. Nummer 1 op de particuliere markt!

Gayko staat aan de top als het gaat om warmte-isolatie, geluiddemping en inbraakbeveiliging. Én ze zijn heel makkelijk in het onderhoud. De kozijnen, ramen en deuren van Gayko zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen.

De Gayko-profielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en voldoen aan de strengste isolatienormen. Een perfecte keuze voor energieneutraal bouwen.

GEALAN

Gealan is de nieuwe standaard in de wereld van kozijnen. Dit innovatieve merk is zeer goed bestand tegen slijtage en milieu- invloeden.

Gealan-kozijnen hebben uitstekende isolatiekwaliteiten en houden de warmte binnen en lawaai buiten. Dankzij IKD®- techniek bereiken we dat bovendien zonder extra werk: de profielen kunnen, tegen meerprijs, volledig met schuim gevuld geleverd worden!

Zeer veel mogelijkheden qua vorm, indeling en wijze van openen. Vele kleuren en uitvoeringen, waaronder houtlook. Zeker op de zakelijke markt vaak nummer 1.

KNIPPING

De kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen van Knipping zijn uniek in de branche. Ze combineren een kunststof binnenkant met een aluminium buitenschil. Dat maakt het mogelijk veel verschillende uitvoeringen te leveren – van een moderne strakke en slanke vormgeving tot robuust nostalgisch en alles daartussenin. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ook heb je de keuze uit 220 RAL-kleuren. De coating is onderhoudsvrij en zeer kleurvast. Voor alle Knipping producten geldt dat ze weinig onderhoud vergen, zeer sterk en duurzaam zijn en uitblinken in isolatiekwaliteit en inbraakveiligheid.

De prefab dakkapellen van Knipping zijn uitstekend geïsoleerd. En het kost maximaal 2 dagen om ze te plaatsen.

Trabor_Knipping

LIEVER EEN ANDER MERK?

De bovenstaande merken hebben veel voordelen, waarvan we je graag laten profiteren. Maar wij zijn aan geen enkel merk gebonden en kunnen je elk product leveren. Laten we samen bespreken hoe we het best kunnen voldoen aan jouw wensen.

Trabor-7

Raamaccessoires

Trabor biedt graag een totaaloplossing. Daarom leveren en monteren wij ook rolluiken, screens en zonneschermen bij nieuwe raamkozijnen. Uiteraard alles helemaal op maat.

Meer weten over kozijnen en andere producten in kunststof? Neem contact op met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.